Rumah > tentang kami

GAMBARAN KESELURUHAN

1540196660(1)/ Mengenai kami

 

2345_image_file_copy_1

 

Quanzhou NEWECO polimer bahan co., LTD., terletak di bandar budaya Asia Timur yang terkenal bandar quanzhou Wilayah pula, adalah salah satu daripada pembekal-pembekal UPR (resin poliester tak tepu) yang terkemuka di China, yang digunakan secara meluas dalam bidang automobil, kapal, kereta api transit, kuasa angin, dan sebagainya. Sesuai untuk tangan yang menarik, semburan, penyemperitan, berliku, membentuk, pengenalan/RTM vakum, lakonan dan lain-lain proses membentuk.

Syarikat kami mengejar kecemerlangan dan memberi tumpuan kepada penggunaan bahan komposit untuk memberikan pelanggan penyelesaian komprehensif. Sebagai sebuah perusahaan global teknologi kimia, kami menyediakan pelbagai jenis penyelesaian kepada dunia. NEWECO membawa industri kimia halus negara dalam pelbagai jenis produk, kapasiti pengeluaran, teknologi paten dan syer pasaran. Peralatan UPR (resin poliester tak tepu) di dunia, phthalic anhydride peranti dan benzene mentah hidrogen di mana peranti di kedudukan terkemuka tempatan. Pengeluaran domestik styrene kedudukan di atas tiga. Kami mempunyai ditubuhkan OEM dan diarahkan proses padanan bengkel untuk memastikan kestabilan produk, prestasi yang unik dan mencipta kelebihan untuk pelanggan. Produk kami dieksport ke Europe dan Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara dan pasaran-pasaran lain.

Kami menawarkan prestasi tinggi, produk-produk harga rendah. Di samping itu, kami juga membangunkan dan membekalkan sintesis khas dan kimia Gunaan Formula produk. Berkualiti, harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang baik! 

 

factory

 

FACTORY

 

RESIN

 

Kami mengalu-alukan pelanggan baru dan lama dari seluruh dunia untuk hubungi kami untuk rundingan perniagaan dan pembangunan bersama.

 

 Produk-produk