Gel Goat Spay

Gel Goat Spay

● Salutan resin untuk batu ● Ciri-ciri dan Aplikasi ● Penerangan produk: ● Tips ● Standard Eksekutif: Q / 320411 BES002-2014 ● Kes Produk:

Description/kawalan


Salutan resin untuk batu

Ciri-ciri dan Penggunaan salutan resin untuk batu

Standard eksekutif salutan resin untuk batu: Q / 320411 BES002-2014

Kod

Taipkan

Paip kelikatan

Masa Gel (min)

ciri-ciri

Permohonan

36 / 5136T

Resin ortopalat

0.28-0.34

10-17

Kekuatan dan ketabahan yang baik, sesuai untuk hiasan permukaan dan perlindungan dengan proses semburan.

permukaan hiasan dan produk perlindungan


Penerangan produk:

Resin koloid tidak mengandungi lilin, pecutan, aditif thixotropic.


Sebelum penggunaan acuan, acuan perlu diproses dengan cara yang standard untuk memenuhi keperluan pembinaan lapisan getah.


Proses penyemburan: pilih senjata semprot khusus yang sesuai untuk kot getah; Sumber udara hendaklah kering dan bersih. Pencemaran tidak seperti pencemaran minyak; Tekanan sumber udara adalah sesuai dan stabil untuk memenuhi keperluan pembinaan lapisan getah.


Disyorkan untuk pes warna: MEKP, ejen pengawetan khas untuk kot gel, 1.5-2.5%; Promoter khas untuk kot getah, 0.5-2% disahkan oleh ujian lapangan apabila digunakan.

Sistem pengawetan yang disyorkan: MEKP, ejen pengawetan khas untuk salutan gam, 1.5-2.5%; Ejen salutan khas, 0.5-2%. Pengesahan ujian pertaruhan semasa permohonan.


Dos yang disyorkan: ketebalan filem basah 0.4-0.6mm, dos 500-800g / m2. Lapisan getah terlalu nipis dan mudah untuk berkerut atau mendedahkan bahagian bawah, terlalu tebal dan mudah digantung, retak atau lubang pasir: ketebalan yang tidak rata dan mudah kedutan atau perubahan warna tempatan.


Gam gam gam untuk menggunakan tangan tidak lekat, iaitu langkah seterusnya (lapisan pengukuhan atas) pengeluaran. Keadaan awal terlambat, mudah menghasilkan kedutan, pendedahan serat, penyembuhan warna atau penyembuhan tempatan, dari sentuhan, keretakan, keretakan dan kecacatan lain .


Adalah disyorkan untuk memilih resin kot gel kulit NEWECO resortcine-neoprene 2202 untuk rintangan cuaca yang lebih tinggi atau keperluan rintangan haba.


● Resin Casting Properties

Prestasi Parameter Unit Ujian standard
Rupa Resin badan pemutus tanpa kecacatan

Kekerasan Barcol 40
GB / T 3854-2005
Suhu penyimpangan haba 60 GB / T 1634-2004
Pemanjangan pada waktu rehat 2.5
% GB / T 2567-2008
Kekuatan tegangan 55 Mpa GB / T 2567-2008
Modulus tegangan elastik

3000

Mpa GB / T 2567-2008
kekuatan lenturan 105 MPa GB / T 2567-2008
modulus lenturan 3000 MPa GB / T 2567-2008

Standard Eksekutif: Q / 320411 BES002-2014


Petua:

Salutan resin adalah perumusan khas dengan ciri-ciri berikut:

• permukaan sepenuhnya dimeteraikan dengan kesan noda dan etsa yang sangat baik.

• permukaan sanitari sepenuhnya tanpa bakteria atau bau.

• mengisi retak, lompang, dan kesalahan.

• melindungi sendi untuk menjadikan permukaannya lancar.

• penampilan salutan boleh sama dengan batu "digilap" semulajadi, atau ia boleh mencapai tahap gloss yang berlainan, bersamaan dengan batu yang digilap yang lebih tinggi.

• permukaan kerja praktikal dan bebas masalah tidak kelihatan buatan.

• Meningkatkan pelbagai bahan yang tersedia untuk arkitek, pereka dan pengguna

Kami yakin bahawa batu semulajadi di kompleks resin adalah satu-satunya penyelesaian untuk masalah batu. Ini memberikan pelanggan penyelesaian jangka panjang tanpa menjejaskan rupa batu dan kebebasan untuk menikmati produk batu semula jadi.

Sebagai produk alam semula jadi, batu alam bermakna setiap batu mempunyai ciri khasnya sendiri, yang terdiri daripada bahan komposit yang berbeza dan mempunyai prestasi yang berbeda, sehingga batu itu memiliki permukaan yang seragam dengan prestasi tinggi.


Salutan resin mencipta penghalang di seluruh permukaan, seperti lapisan nipis kaca cair telus, mengisi untuk ketidaksempurnaan, meninggalkan permukaan licin dan mencegah sebarang bahan / bahan kimia daripada mencapai permukaan batu semula jadi.

Sapukan pada lapisan permukaan batu untuk membentuk salutan permukaan yang terlindung sepenuhnya, mengekalkan dan meningkatkan tekstur batu.

Isikan lompang, retakan, urat dan liang terbuka, meliputi sendi batu untuk membentuk permukaan yang bebas lancar dan licin, yang sangat tahan terhadap kakisan dan pewarnaan.

Dari kemasan matte untuk melengkapkan gloss tinggi, membuat permukaan marmar anda mudah dibersihkan dan diselenggarakan. Rintangan perlawanan memenuhi 1530 permukaan standard.

Sepenuhnya kalis air, rintangan kimia tinggi / tahan noda, sesuai untuk marmar, batu kapur, travertine, agate dan permukaan batu berliang yang lain.


● Kes Produk:

Gallery12_ 副本
Hot Tags: gel kambing gel, pengeluar, pembekal, borong, harga, beli, aplikasi, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk