Resin digunakan untuk FRP

Resin Tujuan Umum - resin yang digunakan untuk FRP
Kod No. 196A/9396A
JENIS: Resin ortopalat
Jenama: NEWECO
Standard Eksekutif: GB / T8237-2005
Tempat asal: Fujian, China (tanah besar)
Kesucian: 99%
Sijil: ISO
Permohonan: Industri

Description/kawalan


Resin Tujuan Umum - Resin digunakan untuk FRP

Ciri - ciri Resin yang digunakan untuk FRP :  

Permohonan Resin digunakan untuk FRP :

Standard Eksekutif Resin yang digunakan untuk FRP : GB / T8237-2005


Kod

Taipkan

Paip kelikatan

Masa Gel (min)

ciri-ciri

Permohonan

196A / 9396A


Resin Ortop-DCPD


0.25-0.6

9-18

Kekuatan yang tinggi, haba yang baik dan menahan air
sesuai untuk produk twine biasa

Petua:

Bahan mentah untuk membungkus resin

Bahan mentah penggulungan penggulungan terutamanya bahan bertetulang serat, resin dan pengisi.

(1) bahan tetulang yang digunakan untuk menggulung pembentukan bahan tetulang terutamanya pelbagai jenis benang serat: seperti benang serat kaca alkali bebas, benang gentian kaca alkali sederhana, benang serat karbon, benang gentian kaca kekuatan tinggi, benang serat aramid dan permukaan dirasakan, dsb.

(2) matriks resin matriks resin merujuk kepada sistem cecair koloid yang terdiri daripada resin dan pengawetan ejen. Rintangan haba, rintangan kakisan kimia dan rintangan penuaan semulajadi produk penggulungan terutamanya bergantung kepada sifat resin. Resin yang biasa digunakan untuk penggulungan Pencetakan adalah terutamanya resin poliester tak tepu. Hari dan hari pakar resin poliester tak tepu klik untuk melihat penggulungan resin khas ds-659 yang digunakan dalam projek paip fiberglass Shanghai pudong lapangan terbang air dan saliran dan kadang-kadang digunakan resin epoksi dan bimaleimide resin.Untuk produk awam umum seperti tiub, tangki, dan sebagainya, penggunaan resin poliester tak tepu. Resin epoksi boleh digunakan untuk produk penggulungan yang memerlukan kekuatan mampatan yang tinggi dan kekuatan ricih interlaminar untuk sifat-sifat mekanik. Produk aeroangkasa dan penggunaan bimaleimide resin dengan keliatan patah yang tinggi dan kelembapan yang baik rintangan.

(3) terdapat banyak jenis pengisi, dan beberapa fungsi matriks resin dapat ditingkatkan setelah penambahan, seperti ekstraksi● Kes Produk:Hot Tags: Resin yang digunakan untuk FRP, pengilang, pembekal, borong, harga, pembelian, permohonan, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk