9365APT Resin poliester Marin

9365APT Resin poliester Marin

Damar laut/automotif
● ciri-ciri dan aplikasi
● Standard Eksekutif: laut GB/T8237-2005 / bahagian-bahagian automotif resin yang disahkan oleh china pengkelasan masyarakat, bersesuaian dengan DNV dan Lloyd's damand.
● Produk kes

Description/kawalan

 

Bahagian-bahagian laut / automotif damar 9365APT

 

● ciri-ciri dan penggunaan Resin poliester Marin

Standard Eksekutif: GB/T8237-2005

Kod

Jenis

Pa.s kelikatan

Gel masa (min)

Ciri-ciri

Permohonan

9365APT

Orthophthalic resin

0.20-0.50

9-60

Pangkat thixotropic damar, lilin, air yang baik melawan, kekuatan tinggi dan melawan haba.

Gunakan semburan dan tangan lapisan sehingga proses. (Bahagian marin, automotif).

Marin / automotif bahagian resin yang disahkan oleh china pengkelasan masyarakat, bersesuaian dengan DNV dan Lloyd's damand.

 

● Tangan lay-up proses

Menampal tangan adalah satu proses untuk meletakkan bahan-bahan bertetulang gentian dan perekat resin penyelesaian pada acuan dengan tangan. Selepas pengawetan pada suhu bilik dan tekanan, produk komposit boleh diperolehi dengan menanggalkan.

Menampal tangan merupakan salah satu kaedah pengeluaran komposit yang terawal dan paling mudah, yang memainkan peranan penting dalam proses pengeluaran Komposit

 

● Pakej:

Berat bersih pembungkusan 220 KG logam Tong, di bawah Menyimpan 25℃ tempoh ialah tiga bulan, resin poliester tak tepu adalah cecair yang mudah terbakar dan perlu disimpan di tempat pengudaraan yang sejuk, mengelakkan api, mengasingkan punca panas atau haba.

 

Arahan:

Indikator tersebut daripada produk damar dalam data ini adalah menurut GB / T8237-2005 standard dan masyarakat (CCS) keperluan pensijilan klasifikasi China, berdasarkan penyelidikan teknikal profesional Syarikat, digabungkan dengan amalan permohonan pengguna. Dalam pelaksanaan kelikatan, masa gel dan lain-lain petunjuk kimia, akan diselaraskan dengan perubahan musim. Syarikat mempunyai hak untuk mengubahsuai parameter tertentu seperti kemajuan teknologi dan perubahan keperluan pengguna. Keperluan personaliti pengguna, Sila sahkan dengan syarikat kami.

 

● Produk kes:

Polyester Marine Resin

 

Polyester Marine Resin

Hot Tags: 9365APT Marine Resin poliester, pengilang, pembekal, borong, harga, beli, permohonan, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk