Rumah > Berita > Kandungan
Apakah Perbezaan Antara Profil Pultrusion Dan Resin Moulding?
Jan 23, 2018

Resin kaca merujuk kepada teknologi proses yang FRP;

Resin telus merujuk kepada resin telus.

Pengeluaran resin telus dan pemprosesan pengeluaran acuan biasanya dibuat daripada acuan getah silikon.

Proses resin kaca adalah penggunaan terawal dan penggunaan komposit berasaskan resin dalam pengeluaran kaedah pengacuan.

Proses pencetakan layangan tangan adalah berdasarkan campuran resin dengan agen pengawetan sebagai matriks kepada gentian kaca dan kainnya sebagai bahan pengukuhan, disalut dengan agen pelepas dalam acuan pada gabungan tangan-peletakan kedua bersama, Kaedah A daripada pembuatan produk plastik bertetulang gentian kaca.

Resin matriks biasanya resin poliester tak tepu atau resin epoksi, bahan pengukuhan biasanya digunakan serat kaca alkali atau alkali dan kainnya.

Di dalam proses pemasangan tangan, peralatan mekanikal yang digunakan kurang, ia sesuai untuk pelbagai spesies, pengeluaran batch kecil, dan tidak tertakluk kepada jenis dan bentuk produk.

Proses pembuatan kristal tiruan poliester tak tepu yang tidak jenuh adalah terutamanya penggunaan resin kristal yang benar-benar telus, dibentuk oleh infusi satu kali.

Pengeluaran produk ini, bahan mentah adalah kunci, yang pertama adalah memilih resin yang telus yang baik dan pemecut cobalt tidak berwarna dan menyembuhkan ejen, yang merupakan prasyarat yang baik untuk kraf kristal resin


Produk-produk