ABS Acrylic board binder resin resin Thixotropic

Resin Tujuan Umum - ABS akrilik papan pengikat resin resin Thixotropic
Kod No.:2222PT
JENIS: Resin ortopalat
Jenama: NEWECO
Gred:
Standard Eksekutif: GB / T8237-2005
Tempat asal: Fujian, China (tanah besar)
Kesucian: 99%
Sijil: ISO
Pembungkusan: 220kgs / Cecair Barrel dalam drum Besi

Description/kawalan

  • Resin Tujuan Umum - Papan akrilik ABS akrilik resin resin thixotropic

  • Ciri - ciri ABS papan akrilik resin salutan resin thixotropic

  • Permohonan ABS Acrylic board resin bina resin thixotropic

  • Standard Eksekutif ABS Acrylic board resin bina resin thixotropic : GB / T8237-2005Kod

Taipkan

Paip kelikatan

Masa Gel (min)

ciri-ciri

Permohonan

2229PT

Resin ortopalat

0.09-0.115

8-17

digalakkan resin thixotropic, haba yang baik dan air melawan papan Ciri-ciri utama adalah gabungan sempurna ketelusan tinggi, ketahanan dan ketegaran, pemprosesan mudah dan pengangkutan, ketahanan, rintangan kesan, lenturan dan keupayaan lain

Sesuai untuk papan akrilik terikat

图片

图片

Petua:

Akrilik komposit ditakrifkan oleh pempolimeran resin tak tepu yang berkualiti tinggi, matriks resin MMA diubah suai dan pengisi mineral (aluminium hidroksida).


Ciri-ciri produk batu tiruan akrilik komposit:

1. Kekuatan tinggi, tidak ubah bentuk: sifat fizikal seperti kesan regangan dan lenturan lebih daripada 20% lebih tinggi daripada batu buatan biasa, terutamanya dengan keliatan yang tinggi dan tidak mengalami perubahan bentuk.

2. Perlindungan alam sekitar, bukan toksik dan bukan radioaktif: serbuk mineral tulen yang berkualiti tinggi dan digunakan sebagai pengisi. Semua produk tidak toksik dan telah melepasi ujian tidak toksik. Tidak akan menghasilkan kesan sinaran berbahaya kepada tubuh manusia.

3. Rintangan api cemerlang, rintangan kakisan kimia dan rintangan pencemaran: indeks oksigen papan akrilik komposit adalah sehingga 41%, dengan rintangan api yang sangat baik. Sementara itu, rintangan kakisan kimia dan rintangan pencemaran adalah lebih baik daripada meja batu buatan biasa, yang merupakan pilihan yang lebih sesuai untuk meja dapur.

4. Prestasi pemprosesan yang lebih baik daripada plat biasa: pemprosesan halus, debu kurang dalam proses; Ia boleh digunakan untuk pemprosesan struktur khas, terutamanya untuk lenturan. Pengamplasan, pengedaran, akrilik permukaan akrilik komposit yang lebih baik, dapat mengekalkan lebih lama.

5. Lebih tekstur halus, gloss lebih baik, dan warna yang lebih terang: dilihat dari luar, papan akrilik komposit mempunyai tekstur yang lebih halus dan gloss lebih baik, dan warna lebih cerah. Zarah mempunyai perasaan lapisan, dan teksturnya telus, jelas dan lancar.

● Kes Produk:Hot Tags: ABS Acrylic board binder resin resin Thixotropic, pengeluar, pembekal, borong, harga, beli, aplikasi, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk