Rintangan Kimia CEE Type Resin

Rintangan haba dan bahan kimia rintangan resin-kimia CEE jenis resin
Ciri-ciri dan Aplikasi
Standard Eksekutif: GB / T8237-2005
Kes Produk:

Description/kawalanRintangan haba dan bahan kimia rintangan resin-kimia CEE jenis resin

Ciri-ciri dan Penggunaan Rintangan jenis CEE resin-kimia rintangan Haba dan kimia

Standard Eksekutif Haba dan rintangan kimia rintangan resin-kimia Rintangan jenis CEE : GB / T8237-2005

Kod

Taipkan

Paip kelikatan

Masa Gel (min)

ciri-ciri

Permohonan

3301/4301

Bisphenol A

0.40-0.50

10-25

Rintangan kimia CEE resin jenis, rintangan kimia dan kakisan yang baik, sesuai untuk produk kakisan yang tinggi yang menghalang produk yang diperlukan.

tinggi kakisan menentang produk yang diperlukan

Petua:

Struktur molekul bisfenol Resin epoxy vinil ester

 

Ikatan berganda pada kedua-dua hujung rantaian molekul sangat aktif, yang membolehkan resin vinil mengukuhkan dengan cepat, untuk digunakan dengan cepat dalam kekuatan, dan menjadi polimer tahan kakisan. Dalam sintesis asid metakrilik, metil ester sisi ikatan boleh melindungi dan meningkatkan ketahanan hidrolisis. Resin mengandungi kurang ester ikatan dan 35-50% kurang tahan terhadap poliester kimia (bisphenol a-fumarate UPR) setiap tahi lalat, yang meningkatkan ketahanan alkalinya. Lebih lanjut para - hidroksil dapat meningkatkan kelembapan dan melekatkan serat kaca dan meningkatkan kekuatan mekanik laminates. Oleh kerana rantaian itu hanya berkaitan silang pada kedua-dua hujung molekul, rantai ini boleh memanjangkan di bawah tekanan untuk menyerap daya luaran atau kejutan haba, yang menunjukkan ketahanan terhadap mikrokompresi atau retak.


Phenolic epoxy vinyl ester resin

 

Resin epoksi fenolik dimasukkan ke dalam rangka vinil ester resin. Resin ester vinil tiruan biasanya dipanggil resin vinil ester Novolac. Struktur molekul tertentu ditunjukkan dalam Rajah 3.3. Resin mempunyai kestabilan terma yang tinggi. Selepas pengawetan, ketumpatan silang adalah tinggi. Suhu ubah bentuk terma 120-135 ℃, boleh memanjangkan hayat perkhidmatan dan ketahanan kakisan yang sangat baik, terutama untuk penyelesaian klorin atau rintangan kakisan pelarut organik adalah baik.
● Kes Produk:


Hot Tags: rintangan kimia Resin jenis CEE, pengeluar, pembekal, borong, harga, membeli, aplikasi, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk