Epoxy Vinyl Ester Resin Chemistry

Epoxy vinyl ester resin chemictry Ciri-ciri dan Aplikasi Standard Eksekutif: GB / T8237-2005 Kes Produk:

Description/kawalan


epoxy vinyl eser chemistry resin

Ciri-ciri dan Aplikasi epoksi vinil eser resin chemistry

Standard Eksekutif epoxy vinyl eser resin chemistry: GB / T8237-2005

Kod

Taipkan

Paip kelikatan

Masa Gel (min)

ciri-ciri

Permohonan

197/4397

Epoxy-bisphenol A

0.40-0.50

10-25

Rintangan kimia CEE jenis resin, rintangan kakisan yang terbaik, sesuai untuk produk yang diperlukan untuk menghakis kakisan yang lebih tinggi.

tinggi kakisan menentang produk yang diperlukan

Petua:

Resin vinil ester juga dipanggil resin vinil. Ciri-ciri fizikal dan kimia

 

Resin epoksi dan asid monokarboksil tak tepu yang mengandungi ikatan berganda ditambah sebagai polimer. Ambil styrene sebagai ejen penyambung dan silang. Resin mempunyai sifat-sifat kedua-dua poliester tak tepu dan resin epoksi, dan mempunyai sifat mekanikal yang baik, ketahanan, rintangan haba dan ikatan, kimia yang sangat baik rintangan dan sifat boleh sembuh.

 

Cara pengeluaran

 

Produk ini disediakan oleh tindak balas resin epoksi (seperti bisphenol A atau tetrabromobisphenol A resin epoksi, vokal aldehida epoksi-fenol dan oksida polipropilena oleh pengoksidaan 2-cincin) dan asid monokarboksil tak tepu (seperti asid akrilik, asid methacrylic, dan lain-lain) . Produk ini diencerkan dengan styrene.A pelbagai jenis resin vinil ester boleh didapati dengan mengubah hidroksil sampingan produk tindak balas resin epoksi dan asid.● Kes Produk:


耐热 耐高温 4_ 副本 .jpgHot Tags: epoxy vinyl ester resin chemistry, pengeluar, pembekal, borong, harga, beli, aplikasi, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk