Rintangan Haba HM Type Resin

haba dan resin kimia rintangan haba resin HM jenis
Ciri-ciri dan Aplikasi
Standard Eksekutif: GB / T8237-2005
Kes Produk:

Description/kawalan


haba dan resin kimia rintangan haba resin HM jenis

Ciri-ciri dan Penggunaan rintangan jenis HM haba

Standard Eksekutif rintangan haba Resin jenis HM : GB / T8237-2005

Kod

Taipkan

Paip kelikatan

Masa Gel (min)

ciri-ciri

Permohonan

198-D / 4198A-D

Resin ortopalat

0.35-0.65

14-18

Resistant jenis HM resin haba, kekuatan tinggi dan ketegaran, sesuai untuk produk haba yang diperlukan untuk melawan haba.

haba menahan produk yang diperlukan.

Petua:

Kelebihan dan kekurangan

Pada skala kelikatan yang luas, ester vinil di pertengahan antara poliester dan resin epoksi, sebelum menambah stirena. Kesan kerja dan kekuatan kesan penipisan - kekuatan 'penipisan' berkurangan tetapi menjadikannya lebih mudah untuk berus atau sembur.

Ester vinil lebih toleran terhadap regangan daripada poliester. Ini menjadikan mereka lebih mampu menyerap kesan tanpa kerosakan. Mereka juga kurang berkemungkinan menunjukkan keretakan tekanan.

Vinil ester mempunyai lebih sedikit tapak terbuka dalam rantaian molekulnya. Ini menjadikannya lebih tahan terhadap penembusan air ('hidrolisis') yang boleh menyebabkan osmotik melepuh. Ester vinil menyusut kurang untuk menyembuhkan, yang bermaksud bahawa 'pra-keluaran' lamina dari acuan kurang penting. Ester vinil lebih toleran terhadap regangan daripada poliester. Ini menjadikan mereka lebih mampu menyerap kesan tanpa kerosakan. Mereka juga kurang berkemungkinan menunjukkan keretakan tekanan.

Ikatan salib vinil ester lebih tinggi daripada poliester. Ini bermakna bahawa vinil ester ikatan kepada bahan teras jauh lebih berkesan daripada poliester dan delamination kurang daripada masalah. Ester vinil kurang sensitif terhadap keadaan ambien (suhu dan kelembapan) daripada poliester.

Ester vinil lebih mahal daripada poliester melalui pengiraan berhati-hati yang dikehendaki untuk menilai impak kos projek pembina yang ketara seperti kapal layar mewah. Ini kerana kekuatan relatif perlu dipertimbangkan - anda boleh menggunakan kurang ester vinil untuk mencapai kekuatan tertentu.

Kedua-dua resin mudah terdedah kepada 'chalking' - kerosakan UV di permukaan - kecuali jika aditif dimasukkan ke dalam campuran.
 

● Kes Produk:
Hot Tags: resin haba HM resin jenis, pengeluar, pembekal, borong, harga, beli, aplikasi, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk