Kos Resin PE

Resin siri kayu-resin PE
Ciri-ciri dan Aplikasi
Standard Eksekutif: Q / 320411 BES002-2014
Kes Produk:

Description/kawalan


Resin siri kayu-resin PE

Ciri-ciri dan kos aplikasi resin PE

Standard Eksekutif kos resin PE: Q / 320411 BES002-2014

Kod

Taipkan

Paip kelikatan

Masa Gel (min)

ciri-ciri

Permohonan

3308-A

DCPD

resin

1.9-2.5

5-8

Anti-tenggelam, udara kering, mudah untuk mengempang, anti-virescence, ketegaran yang tinggi, kenyal yang baik, sesuai untuk salutan asas PE prestasi tinggi.

salutan asas PE prestasi tinggi

Petua:

PE RESIN mempunyai sifat sintetik yang baik: ia boleh digunakan untuk membentuk filem tebal pada satu masa, harta pengedap yang baik dan ijazah penuh.Ia bersamaan dengan cat PU dalam rintangan haus, rintangan haba, rintangan kakisan dan gloss tinggi.Ia lebih tinggi daripada yang lain lapisan dalam kekerasan, kepenuhan, ketelusan dan kebolehfilapan.


Arahan:

Data ini adalah dari penyelidikan teknikal profesional syarikat dan pengumpulan amalan yang luas, adalah kredibiliti yang benar. Mengikut pengaruh reka bentuk struktur penyimpanan, pemilihan proses, perubahan alam sekitar dan faktor-faktor lain dalam proses pengeluaran produk pengguna, kemungkinan perbezaan antara indeks prestasi dalam data ini dan prestasi sebenar yang dihasilkan oleh aplikasi khusus dan pembuatan dan pemprosesan produk pengguna tidak termasuk dalam skop jaminan kualiti syarikat itu. Oleh itu, adalah perlu bagi pengguna untuk menguji dan mengesahkan kualiti produk, petunjuk prestasi, keselamatan dan parameter lain dengan sendirinya sebelum memilih dan menggunakan produk.


● Kes Produk:image007.jpgimage013 (001). jpg

image015.jpgimage009.jpgHot Tags: kos pe resin, pengeluar, pembekal, borong, harga, pembelian, permohonan, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk