Piano Finish Polyester

Resin siri kayu -Polesterol piano selesai
Ciri-ciri dan Aplikasi
Standard Eksekutif: Q / 320411 BES002-2014
Kes Produk:

Description/kawalan


Resin siri kayu -Polesterol piano selesai

Ciri-ciri dan Penerapan piano poliester selesai

Standard Eksekutif piano poliester selesai: Q / 320411 BES002-2014

Kod

Taipkan

Paip kelikatan

Masa Gel (min)

ciri-ciri

Permohonan

3318

DCPD

resin

2.6-3.0

5-8

Penataan yang baik, anti tenggelam, udara kering, mudah untuk mengempelas, anti-virescence, ketegaran tinggi, garang yang baik, sesuai untuk salutan asas PE prestasi tinggi.

salutan asas PE prestasi tinggi

Petua:

Poliester adalah bahan yang paling baru digunakan untuk piano. Ia adalah produk teknologi kimia moden yang memberikan tahap kecantikan dan perlindungan tertinggi yang ada. Poliester adalah produk yang sangat stabil dan perubahan cuaca tidak mempunyai kesan ke atas saiznya. Oleh itu, memohon penamat stabil untuk permukaan yang sentiasa berubah mengundang masalah. Apabila kayu berubah sebagai tindak balas kepada kelembapan, poliester boleh retak atau kehilangan lekatan dengan kayu. YAMAHA menggunakan resin khas dan formula pulpa kayu untuk membuat lembaran bahan yang menyediakan permukaan yang stabil untuk aplikasi poliester.
Lembaran damar ini digunakan terus ke kayu dan membuat kayu di bawah penamat hampir tidak tahan terhadap perubahan atmosfera. Integriti kemasan poliester tidak tertakluk kepada perubahan yang boleh berlaku di dalam kayu di bawah penamat. Hampir tidak tahan, poliester melindungi terhadap matahari, haba, cecair tertumpah dan kebanyakan bahan lain yang cenderung untuk memusnahkan penamat piano. Ia kira-kira sepuluh kali lebih tebal dan sehingga tujuh kali lebih keras daripada lakuer. Ketebalan tambahan dan kekuatan poliester bukan sahaja mencantikkan dan melindungi kayu dari calar, tetapi juga mengelak kayu untuk melindungi dari turun naik kelembapan.

● Kes Produk:


image005.jpg


image015.jpgHot Tags: kemasan piano poliester, pengeluar, pembekal, borong, harga, beli, aplikasi, untuk dijual

Siasatan

Barangan yang berkaitan

Produk-produk